"Zet de toon voor de toekomst"


- is een christelijke school

- is een veilige school

- biedt structuur en houvast

- staat voor actueel onderwijs

- is een zorgzame school

- van harte welkom

 

Actueel Nieuws

Schoolvoetbal

Leerlingen uit groep 7 en 8 hebben op 10 januari 2018 meegedaan aan het Europacup Schoolvoetbaltoernooi in Delfzijl. 

Lees verder

Nieuwjaarsborrel

De kleuters van de Olifantengroep zijn het jaar goed begonnen:

Lees verder

Kerst 2017

Donderdag 21 december is er volop Kerst gevierd op school. In alle groepen hadden heel veel ouders voor heerlijke hapjes gezorgd voor de Kerstbrunch. Het was lekker en gezellig! Alle ouders die iets hadden gemaakt (of gekocht), heel hartelijk bedankt!

Lees verder

Kerstversiering

Woensdagmiddag 06 december zijn Meika (hulp ouder atelier) en juf Laura naar de raadszaal geweest met een aantal kinderen van groep 6,7 en 8 om de zelfgemaakte kerstversiering te brengen. Wethouder Usmany ontving de kinderen en bewonderde de mooie versiering die de leerlingen van de verschillende scholen gemaakt hadden.
Daarna mochten ze nog even in de raadszaal kijken en was er een leerling die  zelfs in de stoel van de burgemeester mocht zitten. Wat een buitenkans!
Er werd getrakteerd op drinken en spekjes en in het Duits werden de gasten uit Aurich bedankt voor de prachtige boom. Alle kinderen zeiden: "Vielen Dank".
Daarna kwam het echte werk want de versiering moest opgehangen worden.
Tot slot kreeg iedereen een oliebol en dat was heel erg lekker ????.

Lees verder

Schoolfruit

Vanaf 15 november tot en met 20 april doet kindcentrum OPwiede mee aan het EU-Schoolfruitprogramma. De kern van het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma is het gezamenlijk eten van groenten en fruit in de klas.

Lees verder