Kerstviering 2018

Actie Schoenmaatjes

Actie Schoenmaatjes, doet u ook mee?

Dit is een actie van Edukans, waarbij kinderen in Nederland een schoenendoos vullen met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor kinderen in landen als Ghana, Sri Lanka en Irak.

Zo laten kinderen weten dat ze denken aan een leeftijdsgenootje ver weg, die opgroeit in armoede. Ook wij als  CBS de Triangel doen dit jaar weer van harte aan deze actie mee. Wilt u thuis samen met uw zoon of dochter een schoenendoos vullen met schoolmateriaal, toiletartikelen en speelgoed? U kunt ook één doos per gezin vullen. Wat wel en niet in de doos mag, staat in de folder die de kinderen mee naar huis hebben gekregen. We vragen u de barcode in de Schoenmaatjesfolder online te activeren en de verzendkosten van de schoenendoos per IDEAL te betalen. Vervolgens kunt u de sticker in zijn geheel op de doos plakken. Edukans laat weten waar de schoenendoos is uitgedeeld. Zet u even een vinkje op de barcodesticker als hij is geactiveerd? Wilt u ervoor zorgen dat de spullen in de schoenendoos heel en schoon zijn?

Graag ontvangen wij de gevulde schoenendoos uiterlijk 28 november weer op school. Natuurlijk mag u uw gevulde schoenendoos ook al eerder op school inleveren.

Helpt u mee? Laten we samen de schouders zetten onder deze prachtige actie!