Corso-nieuws

Het papiercorso in september was een groot succes! De loopgroep, de skeltergroep, de fietsgroep èn de corsowagen verdienden een mooie beker!

De inzet van de kinderen en van u was geweldig. Dit willen we dit jaar ook graag weer en als het kan verder uitbreiden.

De corsocommissie heeft de eerste bijeenkomst alweer gehad en de ideeën voor 2018 zijn in ontwikkeling. U hoort er na de herfstvakantie meer over.

De eerste actie is gepland: We doen een inzamelingsactie van textiel (Reshare), waarvan de opbrengst voor de corsocommissie is.  Wat mag u bijvoorbeeld inleveren: ?

• Kleding ?
  • Huishoudelijk textiel, zoals handdoeken, theedoeken, washandjes, etc. ?
  • Schoenen (per paar gebonden) ?
  • Sokken (per paar) ?
  • Accessoires, zoals hoeden, riemen, tassen, etc. ?
  • Zachte knuffels

Bij Reshare is in principe alle textiel welkom. Het is fijn als u de kleding en textiel schoon inlevert. Het hoeft niet per se mooi of 'zo goed als nieuw' te zijn.

Inleveren kan op school vóór donderdag 23 november! Dank u wel!

Hartelijke groet, De corsocommissie van CBS de Triangel