Grote Rekendag

Woensdag 25 april 2018

De laatste schooldag voor de lange meivakantie staat in het teken van de Grote Rekendag op onze school. De kinderen uit alle groepen gaan tijdens deze Grote Rekendag op onderzoek uit in een bekende omgeving: De school.

De school wordt een soort pakhuis en de kinderen, hulpouders,stagiairs en leerkrachten gaan aan de slag met activiteiten die te maken hebben met tellen, inpakken, meten, wegen, enzovoorts. Ook zal het thema verhuizen aan bod komen.

Overigens kunnen we voor deze Grote Rekendag nog veel lege verhuisdozen gebruiken (grootte maakt niet uit, mag bedrukt of onbedrukt zijn). Indien u lege verhuisdozen heeft, kunt u dit bij de leerkracht van uw kind aangeven.

Wellicht zijn er ook gezinnen die een meetlint en/of personenweegschaal thuis hebben, die we deze Rekendag mogen lenen? Hartelijk dank alvast.