Kinderen in aardbevingsgebied

In het aardbevingsgebied wonen ongeveer 30.000 kinderen. Een groot deel hiervan komt in aanraking met aardbevingen en de versterkingsopgave en alles wat daarbij komt kijken.

Een paar tips over hoe je kunt helpen voorkomen dat jouw kind problemen krijgt:

- Vertel je kind over wat er gaat gebeuren, met het huis, met de buurt en met de school;

- Praat met je kind, stel je kind vragen en luister goed naar je kind;

- Blijf opvoeden zoals je gewend was.

Op de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin Delfzijl, Appingedam en Loppersum is meer informatie te vinden, zie cjgdal.nl/aardbevingen-en-kinderen. Voor alle vragen of zorgen over jouw kind kun je terecht bij het CJG of bij GGD Groningen.

Gemeente Appingedam 0596 - 69 12 70 info@damsterzorgbalie.nl

GGD Groningen  050 - 367 4991  Of appen via: 06 - 10 56 52 12

Brief sluiting school ivm Corona

Betreft: Corona-virus

Nieuwsbericht15 maart 2020

Geachte ouders, verzorgers,

Vandaag heeft het kabinet besloten per ingang van morgen alle scholen te sluiten1.Dit betekent dat wij per direct de deuren sluiten tot 6 april. Of wij op 6 april weer openen, hangt af van wat op dat moment bepalend beleid is. Wij houden u van de ontwikkelingen op de hoogte.Kinderen van wie ouders in vitaleberoepen2werken zoals zorg, politie en brandweer mogen wel op school komen als de ouders niet zelf voor andere opvang kunnen zorgen. Echter: indien deze kinderen een neusverkoudheid hebben, hoesten, keelpijn of koorts hebben, dan zijn ook zij helaas niet welkom op school.U ontvangt dinsdag via de school van uw kind(eren) bericht hoe uw kind(eren) zoveel mogelijk onderwijs kan (kunnen) volgen aan huis. Wij nemen de aankomende 2 dagen de tijd om onze organisatie zo in te richten om dit te kunnen realiseren. Onze prioriteit ligt hierbij bij de leerlingen van groep 8, in verband met de naderende eindtoets.Wij gaan uit van uw begrip voor deze situatie.

Met vriendelijke groet,

Geert Bijleveld Voorzitter College van Bestuur

Henk Huberts Directeur-BestuurderMarenland Noordkwartier

Voor vragen mail naar

directie.triangel@noordkwartier.nl

Informatie hygiƫne maatregelen Corona

klik hier om de brief te openen

Personeel Cbs De Triangel 2019-2020

Klik hier om het document te openen.

Hartenpost