We zijn erg blij dat we op cbs de Triangel een leerlingenraad hebben!

Wat doet de leerlingenraad?

De leerlingenraad is er om mee te denken, praten, overleggen, beslissen over wat er op school en in de klas gebeurt. De raad luistert daarbij naar de ideeën, voorstellen, vragen, moeilijkheden en klachten van alle leerlingen. Daarnaast brengt de school (directie, leerkrachten) agendapunten in. Deze raad kan zich ook bezig houden met het meedenken over de organisatie van allerlei activiteiten.

De leden van de raad zijn

Jonathan Haile en Marleen Korblet (groep 6); Nathan van Middelkoop en Jurre van der Vuurst (groep 7) Anouk van Diemen en Bryan van der Linde (groep 8)

Vergaderingen van de leerlingenraad:  Dinsdag 21 mei om 10.30 uur  Dinsdag 28 mei om 9.00 uur

Brief sluiting school ivm Corona

Betreft: Corona-virus

Nieuwsbericht15 maart 2020

Geachte ouders, verzorgers,

Vandaag heeft het kabinet besloten per ingang van morgen alle scholen te sluiten1.Dit betekent dat wij per direct de deuren sluiten tot 6 april. Of wij op 6 april weer openen, hangt af van wat op dat moment bepalend beleid is. Wij houden u van de ontwikkelingen op de hoogte.Kinderen van wie ouders in vitaleberoepen2werken zoals zorg, politie en brandweer mogen wel op school komen als de ouders niet zelf voor andere opvang kunnen zorgen. Echter: indien deze kinderen een neusverkoudheid hebben, hoesten, keelpijn of koorts hebben, dan zijn ook zij helaas niet welkom op school.U ontvangt dinsdag via de school van uw kind(eren) bericht hoe uw kind(eren) zoveel mogelijk onderwijs kan (kunnen) volgen aan huis. Wij nemen de aankomende 2 dagen de tijd om onze organisatie zo in te richten om dit te kunnen realiseren. Onze prioriteit ligt hierbij bij de leerlingen van groep 8, in verband met de naderende eindtoets.Wij gaan uit van uw begrip voor deze situatie.

Met vriendelijke groet,

Geert Bijleveld Voorzitter College van Bestuur

Henk Huberts Directeur-BestuurderMarenland Noordkwartier

Voor vragen mail naar

directie.triangel@noordkwartier.nl

Informatie hygiƫne maatregelen Corona

klik hier om de brief te openen

Personeel Cbs De Triangel 2019-2020

Klik hier om het document te openen.

Hartenpost