Let’s Gro festival!

De toekomst komt steeds dichterbij. Maar wat doen we nou echt om ons daarop voor te bereiden?
ITurnIT laat
het je graag zien en ervaren tijdens het Let’s Gro festival!
Dat betekent dat de Grote Markt in Groningen op zaterdag 4 november ITurnIT-domein is. Virtual Reality, eSports, robots- en websites bouwen of spelenderwijs programmeren, er is vanalles te beleven. Vorig jaar is een groot succes gebleken, dat gaan we dit jaar zeker overtreffen!

VIP Treatment

Voor kinderen en ouders van onze school pakken ze eens even flink uit. Speciaal voor u en jullie hebben ze een touringcar geregeld die u en jullie naar de Grote Markt brengt en weer thuis! Tevens zorgen ze voor de lunch.
En het leuke is, het is geheel gratis!

Gei?nteresseerden kunnen zich vanaf vrijdag 20 oktober aanmelden via de website https://iturnit.com/lets_gro/ (aanmelden kan tot 31 oktober).
Let op: het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij.

Meer informatie (vertrektijden e.d.) volgt zo spoedig mogelijk. Graag tot 4 november!

De organisatie is in handen van Team ITurnIT. Zij verzorgen op vrijdagochtend de lessen in de bovenbouw.

Nu. Voor je nieuwe later.