Stichting Leergeld

Stichting Leergeld Appingedam, Delfzijl en Loppersum

Leergeld zet zich in voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen, die vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes.

Ouders of verzorgers van deze kinderen kunnen een beroep doen op hulp van een lokale stichting Leergeld indien zij bepaalde binnen- of buitenschoolse activiteiten voor hun kinderen niet kunnen betalen en een aantoonbaar inkomen hebben dat beneden 120% van het bijstandsniveau ligt.

Om een aanvraag in te dienen, kunt u, als ouder of verzorger , de onderstaande gegevens in vullen.

Uw naam :

Uw adres:

Uw Woonplaats:

Uw telefoonnummer:

De coördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wilt u dit formulier liever opsturen dan kunt u dit sturen aan:

Stichting Leergeld Postbus 267 9930 AG Delfzijl

U kunt ook contact opnemen via de mail: leergeldadl@hotmail.com of per tel: 06-15598850

Nu meedoen is later meetellen

Brief sluiting school ivm Corona

Betreft: Corona-virus

Nieuwsbericht15 maart 2020

Geachte ouders, verzorgers,

Vandaag heeft het kabinet besloten per ingang van morgen alle scholen te sluiten1.Dit betekent dat wij per direct de deuren sluiten tot 6 april. Of wij op 6 april weer openen, hangt af van wat op dat moment bepalend beleid is. Wij houden u van de ontwikkelingen op de hoogte.Kinderen van wie ouders in vitaleberoepen2werken zoals zorg, politie en brandweer mogen wel op school komen als de ouders niet zelf voor andere opvang kunnen zorgen. Echter: indien deze kinderen een neusverkoudheid hebben, hoesten, keelpijn of koorts hebben, dan zijn ook zij helaas niet welkom op school.U ontvangt dinsdag via de school van uw kind(eren) bericht hoe uw kind(eren) zoveel mogelijk onderwijs kan (kunnen) volgen aan huis. Wij nemen de aankomende 2 dagen de tijd om onze organisatie zo in te richten om dit te kunnen realiseren. Onze prioriteit ligt hierbij bij de leerlingen van groep 8, in verband met de naderende eindtoets.Wij gaan uit van uw begrip voor deze situatie.

Met vriendelijke groet,

Geert Bijleveld Voorzitter College van Bestuur

Henk Huberts Directeur-BestuurderMarenland Noordkwartier

Voor vragen mail naar

directie.triangel@noordkwartier.nl

Informatie hygiƫne maatregelen Corona

klik hier om de brief te openen

Personeel Cbs De Triangel 2019-2020

Klik hier om het document te openen.

Hartenpost