Stichting Leergeld

Stichting Leergeld Appingedam, Delfzijl en Loppersum

Leergeld zet zich in voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen, die vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes.

Ouders of verzorgers van deze kinderen kunnen een beroep doen op hulp van een lokale stichting Leergeld indien zij bepaalde binnen- of buitenschoolse activiteiten voor hun kinderen niet kunnen betalen en een aantoonbaar inkomen hebben dat beneden 120% van het bijstandsniveau ligt.

Om een aanvraag in te dienen, kunt u, als ouder of verzorger , de onderstaande gegevens in vullen.

Uw naam :

Uw adres:

Uw Woonplaats:

Uw telefoonnummer:

De coördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wilt u dit formulier liever opsturen dan kunt u dit sturen aan:

Stichting Leergeld Postbus 267 9930 AG Delfzijl

U kunt ook contact opnemen via de mail: leergeldadl@hotmail.com of per tel: 06-15598850

Nu meedoen is later meetellen