Verkeersdiploma's voor groep 7

Alle leerlingen van groep 7 hebben deze week hun verkeersdiploma gehaald. Afgelopen maandag 27 mei stapten ze al om 08:15 uur bij school op de fiets om gezamenlijk naar de parkeerplaats bij de voetbalvelden te  gaan.

Het theoretisch examen had iedereen al met succes afgelegd. Nu was het tijd om in de praktijk te laten zien of ze allemaal veilig over straat kunnen. Vanaf de parkeerplaats begonnen de leerlingen één voor één aan hun route door de wijk. Onderweg gecontroleerd door verschillende mensen van Veilig Verkeer Nederland. Spannend.

Iedereen heeft het traject goed afgelegd, kijkend en handen uitstekend. Dinsdag 28 mei kregen alle leerlingen van groep 7 hun Nationaal VVN Verkeersdiploma mee naar huis.

Gefeliciteerd allemaal!