Kerstviering 2018

Voorleesfinale

Donderdagmiddag 29 november is op onze school de voorleesfinale gehouden.

In de voorrondes hebben Eline, Jurre en Nouradin in groep 7 en Anouk, Bram, Rechejeny en Semmy in groep 8 op een hele goede manier voorgelezen.

Uiteindelijk zijn Jurre, Nouradin, Rechejeny en Semmy door de klasgenoten en leerkrachten gekozen tot finalisten.

Tijdens de finale was Nouradin helaas ziek.

Jurre, Rechejeny en Semmy hebben op een hele duidelijke en goede manier voorgelezen. Het publiek, de klasgenoten uit de groepen 7 en 8, hebben ademloos geluisterd.

De jury, bestaande uit juf Trees, juf Liza en juf Rita, stond dan ook voor de moeilijke keuze om uiteindelijk de winnaar/winnares te bepalen. Na lang beraad is Semmy tot voorleeskampioen uitgeroepen van onze school!

Van harte gefeliciteerd, Semmy! Ook de andere deelnemers hebben het uitstekend gedaan.

Semmy heeft voorgelezen uit het boek Geronimo Stilton Ridder voor één dag. In het voorjaar van 2019 mag Semmy tijdens de plaatselijke finale het opnemen tegen voorleeskampioenen van andere scholen.

Bij de groepen 7 en 8 kunt u foto’s van de voorrondes en de voorleesfinale vinden.