Corsonieuws

Op 30 oktober is het thema voor het komende Corso bepaald op “FANTASIE”. We hebben de kinderen gevraagd om mee te denken in dit thema. De tekeningen en ideeën van de kinderen en van ons zijn inmiddels verzameld en bij de tekenaar ingeleverd. Alle kinderen bedankt voor het meedenken, de tekenaar was erg geïnspireerd! We hopen op een geweldig “FANTASIE” ontwerp voor de Corsokar. In elk geval hebben we er zelf ook erg veel zin in!

Intussen zitten we natuurlijk niet stil, want voor een mooie kar is heel veel papier nodig. Ook is er materiaal nodig voor de opbouw, lijm en kostuums. Hiervoor zoeken we sponsoren, maar zamelen we ook zelf geld in. Zo vindt u bij de ingang van school een container waar we lege flessen verzamelen en is de opbrengst van de Reshare actie bestemd voor de Corsokar. Iedereen overigens weer hartelijk bedankt voor het inleveren van spullen voor Reshare. We zijn weer erg blij met het grote aantal zakken dat is ingeleverd!

Verder zijn we ook dit jaar weer aan het Kniepertjes bakken. De kinderen hebben een bestellijst mee naar huis gekregen. Alle kinderen kunnen weer hun beste verkooptalent laten zien, want papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, buren, vrienden en kennissen, ze kunnen allemaal hun bestelling doorgeven! Vorig jaar bleek deze actie een groot succes en uiteraard hopen we dit jaar op een nog groter succes. De lijsten kunnen uiterlijk 12 december weer op school ingeleverd worden en de Kniepertjes kunnen dan in week 51 opgehaald worden, maar mocht een lijst vol zijn, kunt u hem natuurlijk ook eerder inleveren. Ook als u extra lijsten nodig hebt, kunt u deze via iemand van het Corsoteam bemachtigen. Ook dit jaar zullen we een prijsje uitreiken aan het kind dat de meeste Kniepertjes heeft verkocht!  Wilt u niet zo lang wachten…. Op zaterdag 8 december verkopen we ook Kniepertjes op de kerstmarkt in Appingedam. Kom gezellig langs!

Als we meer informatie hebben over de tekening van de kar, hoort u zeker weer van ons.

Hartelijke groeten,  het corsoteam